sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Ensimmäiset haku-treenit

SUMUn syyskokouksessa saatiin Multamäen Terhiltä kutsu tulla tutustumaan hakutreenihin. Suuntasimme siis tänään aamulla nokan kohti Tuusulaa Korson kupeeseen. En ole ikinä ollut haku-treenejä katsomassa, joten oli ihan uusi kokemus minulle. Mutta todella mukava sellainen! Nyt tiedän minäkin mitä haussa itseasiassa edes tehdään :D

Pyry juoksenteli mukana vapaana kun tallasimme hakuruudun. Poitsu tuntui tykkäävän kovasti metsässä samoilemisesta. Pyryn kanssa kokeiltiin hakua kolmantena. Otettiin ihan ensikertalaisen helppoja juttuja, eli maalimies meni haamuna edellä ja näytti Pyrylle nakkirasiaa mennessään. Pyry valpastui heti kun tajusi että sinne meni nakit, ja lähtikin heti käskyn saatuaan rivakasti perään ja suoraan puun tai puskan taakse piiloon menneen maalimiehin luokse. Maalimiehen luona oli aluksi hieman varovainen kun vieraita ihmisiä oli, mutta nakit kyllä kelpasi! Toiselle maalimiehelle hieman pörähti kun olikin sen verran pelottava takki päällä. Mutta meni kuitenkin heti nakkia hakemaan kun haistoi ne. Siitä Pyry sitten jo lämpenikin ja tiesi jutun jujun. Viimeinen maalimies oli jo niin kiva että piti antaa pieni pusukin kiitokseksi nakeista.

Jäi todella hyvä mieli tuosta treenistä! Oli ihan mun juttu, joten aletaan nyt sitten treenaamaan viikoittain Terhin ryhmässä. Toni oli mukana treeneissä ja tuntui sekin tykkäävän, joten katsotaan jos saisin sen innostumaan aloittamaan treenaamisen Pyryn kanssa. Mukava kun olisi kaksi treenaajaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti