maanantai 6. joulukuuta 2010

Hakuilua

Tänään oli taas hakutreenit. Treenit sujuivat oikein mukavasti. Mitä nyt vain ensin myöhästyttiin 40 min kun oli tullut tuota lunta "pikkuisen" yön aikana. Eihän tuo takavetoinen bemari mihinkään siinä hangessa kulkenut, joten piti koko piha luoda lumesta ensin. Ja siinähän vierähti tovi.

Treeneissä oli tällä kertaa mukana 5 koirakkoa. Pyryn vuoro oli viimeisenä. Tarkoitus oli leikittää Pyryä ennen treenin alkua, mutta leikittäminen ei sujunutkaan kovin hyvin. Pyry otti leikittämisestä selvästi paineita ja haasteen.  Jätimme leikittämisen sikseen ja päätettiin ettei sitä kannatakaan jatkossa enää ottaa. Parempi että leikitän Pyryä yksin.

Maalimiesten etsiminen puolestaan sujui loistavasti. Otimme peräänlähtöjä kuusi kappaletta. Pyry keskittyy todella hienosti maalimiehen perään katsomiseen ja lähtee nopeasti liikkeelle käskyn saatuaan. Pyry kulki hienosti suoraa linjaa maalimiesten luokse. Maalimiesten luona se käyttäytyi kuin herrasmies, meni automaattisesti istumaan maalimiehen eteen ja söi antaumuksella palkat.

Lumisessa metsässä kulkeminen on todella rankkaa hommaa :D Itsellä alkoi kunto loppua viimeisen maalimiehen kohdalla. Ei enää vain jaksanut juosta perässä. Onneksi oli viimeinen!

Treenien jälkeen mentiin lenkille Murun, Mimin ja Ullan belgianpaimenkoirien kanssa. Tässä taas hieman kuvamateriaalia:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti