torstai 10. toukokuuta 2012

Täällä taas

Tervepä terve taas pitkästä aikaa! Anteeksi kun en ole jaksanut kirjotella kuulumisia, mamma on taas ollut laiskana =/ Yritän (taas) tehdä parannuksen.

Pikakelaus menneestä talvesta. Viime vuoden puoli talvesta meni agilitya treenatessa, mutta tämän vuoden puolella talvi ja kevät on mennyt pitkälti taukona. Milloin on auto ollut rikki, milloin olen ollut kipeänä ja milloin on treeniä peruttu kouluttujan puuttuessa tai liian kovien pakkasten takia, ja milloin mamma on ollut liian laiska lähteäkseen tai on ollut töitä. Köyhä opiskelija ei raaski jättää tarjottuja työvuoroja välistä. Tekosyitä riittää =) Ilman autoa ei oikein ole Mäntsälään asti päässyt treenaamaan, juna-asemaltakin treenihallille monen kilometrin matka ja pakko olisi joku paikka olla minne koira laittaa omaa vuoroa odotellessa =/ No mutta, nyt alkaa kesäkausi ja autokaan ei ole reistaillut. Eli peukut pystyssä.

Muuten talvi meni Pyryn osalta ihan mukavasti, pari kertaa Paavon kanssa ottivat yhteen, ei mitään sen kummoisempaa kuitenkaan. Aina pitää hetken hieman kukkoilla kun pihalla kohtaavat mutta sitten taas rentoudutaan ja ollaan kavereita.

Paitsi että tämäkin kausi alkoi heti kättelyssä huonosti :D Reilu kuukausi sitten oli kenttäkauden ilmottautumiset ja minäkin tietenkin ilmottauduin tuttuun jatkoryhmään. Ei tullut kuitenkaan ilmottautumiseen mitään vastausta, joten eilen laittelin agivastaavalle sitten viestiä olenko päässyt ryhmään ja milloin treenit alkaa/alkoivat. Vastauksena pahoitteluiden kera että juu mukana olen ja treenitkin jo viime viikolla alkaneet, oli agivastaava unohtanut mut info-listoilta kokonaan pois. Noh, sain sitten eilen kenttäkauden aikataulun, ja sieltähän minunkin nimi löytyi keskiviikon kohdalta klo 16-18.30. Suuntasin siis tänään auton nokan kohti Mäntsälää. Lähtösählinkien takia olin 10 minuuttia myöhässä, mutta kentällä odottikin outo vastaanotto: portti kiinni ja lukossa! Eikä ketään mailla eikä halmeilla. Odottelin kymmenisen minuuttia mutta ei ketään ilmestynyt. En sitten viitsinyt sen kauemmaksi aikaa jäädä odottelemaan, on parempaakin tekemistä kuin kentän portilla odotella joskos treenit alkaisi vaikka myöhemmin tjn.

Minkäänlaista infoa ei ole minulle ainakaan tullut että treenit olisi ollut peruutettu. Menin sitten äidin luokse käymään ja tarkistin säpöstä olinko katsonut ajan väärin, mutta niin siellä luki, klo 16-18.30. Laitoin sitten agivastaavalle viestiä että onko aikataulussa virhe vai miksi ei treenejä ollutkaan, vielä en ole saanut vastausta. Toivottavasti ensi viikolla on tiedossa oikea aika! Kyllä kismitti, olisi ollut parempaakin tekemistä niille bensarahoille, jotka nyt paloivat savuna ilmaan turhaan :|

Lisäksi Sari vetää muutamalle tutulleen taas agin treeniryhmää, ja sielläkin aiotaan Pyryn kanssa käydä, käydään luultavasti yhdessä Tonin kanssa. Tavoitteena olisi että tänä vuonna saataisiin ekat startit startattua :) Ja että saisi tuon remmirähjän aisoihin, uskaltaisi näyttelyihinkin viedä kun ei tartteisi hävetä silmiään päästä rähjääjän takia -.-' Toivon että viikottaiset agitreenit ja muiden koirien näkeminen auttaa asiaan ja saan koulittua tuon rähjäämisen pois. Kaikista pahinta on nopeammin liikkuvat koirat, Pyryllä tuntuu olevan pakonomainen tarve päästä jahtaamaan, vaikkei se edes mitään pahaa kyllä tee jos pääse toisen koiran kohtaamaan.

Parin viikon päästä onkin itseasiassa näyttelyä tiedossa, mutta tällä kertaa Reetun ja Siirin kanssa. Uudenmaan mäyräkoirat järjestää Mäyräkoirien Ryhmänäyttelyn 2012 Kauniaisissa, ja sinne ollaan Reetu ja isoäiti Siiri ilmoitettu. Reetusta onkin kasvanut kerrassaan komia poika, hyvin paljon on isänsä näköinen!


Pari viikkoa sitten nypin yhdessä Mariannen kanssa Reetun, kuva on kyseiseltä päivältä ja oli nyppiminen vielä hieman kesken, kuten kuvasta näkyy. Jaloissa, vatsan alla ja rinnassa tupsuja liikaa. Nyt poika on jo kuitenkin ihan siisti ja näyttelykunnossa! :) Innostuin ilmottamaan myös Siirin veteraaneihin, koska yli 10-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi ko näyttelyyn, ja Siiri täytti viime sunnuntaina jo kunnialliset 12-vuotta.

Pyry taisi nauttia hieman liikaa simaa vappuna... Saippuapallot rulez!!!

Kirjottelin muuten pari uutta sivua tänne blogiin, käykäähän lukemassa jos koirien värigenetiikka kiinnostaa! Itse olen ihan hurahtanut kyseiseen aiheeseen. Olen aina ollut todella kiinnostunut genetiikasta mutta nyt on tuo koirien värigenetiikka vienyt mukanaan. Paljon on vielä opittavaa ja ymmärtämättä, mutta imen kaiken uuden tiedon kuin sieni. Innostuin tekemään myös mudien väreistä oman sivunsa, joten mudista kiinnostuneilla löytyy sieltä pieni ja tiivis infopaketti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti