sunnuntai 15. toukokuuta 2011

MuRo-treffit Ojangossa

Eilen lauantaina pidettiin Muro-treffit Hakunilan Ojangossa Juhlanäyttelyn jälkeen. Ja kivaa oli!

Sari ja Paavo sekä Taneli ja Pantse pitivät pienen agilitynäytöksen. Rakensimme heille vuoden 2010 agilityn SM-kisojen maxien karsintahyppyradan, jonka he sitten suorittivat hienosti.

Viereiselle radalle oli rakennettu leikkimielinen agilitytemppurata. Siihen sai osallistua kuka vain kykyihin katsomatta. Radalla oli hyppyjä, puomi, pöytä, A sekä pari putkea. Puomille ja A:lle oli vaihtoehtoinen reitti hyppyjen kera. Pöydällä koiran ja/tai ohjaajan piti tehdä jokin temppu. Rata oli ihan mielittömän hauska!

Pyryn kanssakin totta kai osallistuttiin, ja voi sitä riemun määrää. Pyry meni kuin vanhatekijä, ihan kuin olisi ja pidempääkin agilitya harrastanut. Ja sekin näytti menosta nauttivan suunnattomasti! Puomin jätimme välistä ja menimme vaihtoehtoiset hypyt, koska puomia ei olla Pyryn kanssa ikinä menty. Pöydällä yritin saada Pyryn pyörimään, mutta se ei oikein onnistunut, joten käskin sen maahan vain :D A:lla mokasin hieman kun unohdin pysäyttää Pyryn kontaktille. Mikä emä moka... Sari kävi onneksi sitten tyhjällä radalla treenaamassa kontaktia. Ensimmäisellä putkella tuli pieni probleema, kun se oli oikein kunnon mutkalla, eikä mutkalla olevaa putkea olla otettu kuin pari kertaa. Pyry ei siis meinannut suostua menemään putkeen, vaan hyppäsi aina sen päälle. Lopulta heitin nakin palasen putkeen ja sain Pyryn menemään sinne, juoksin toiseen päähän kutsumaan Pyryä ja se tulikin melkein sinne asti, mutta löysi jonkun hajun sieltä jota jäi nuuskuttelemaan ja kääntyi lopulta ympäri, Nooh, jatkoimme sitten vain matkaa. Viimeinen putki oli suora ja sen se menikin ihan täydellisesti.

Kyllä se pujottelu alkaa vielä sujumaan!

Missä se koira oikein on?!?!

Upea otus<3



Terhi ja Muru pitivät pienen tottelevaisuusnäytöksen myös. Harmi kun sää vain oli niin viileä, muuten olisi voinut viihtyä vaikka pidempääkin.

Tarjolla oli myös hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Suur' kiitos tapahtuman järjestäjille!

Pyry ja Paavo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti