lauantai 12. helmikuuta 2011

Ihana talvi.

Viime päivinä sää on ollut kerta kaikkisen upea! Pakkasta reilu kymmenen astetta ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Eli siis loistava lenkki- ja kuvaussää ;)

Ollaan isän luona Mäntsälässä koko viikonloppu. Kaverini Martsu on Mimi-shelttinsä kanssa mukana myös. Kävimme tänään tekemässä tunnin pituisen lenkin kaikkien koirien kanssa, eli mukana oli varsin sekalainen seurakunta: Pyry-mudi, Mimi-sheltti, Ada-beagle-suomenajokoiramix sekä kk-mäykyt Ella ja Fredi. Nyt kaikki koirat vetävät tyytyväisenä sikeitä pitkin olohuonetta! Sammuivat kuin saunalyhdyt.

Kävelimme vanhempieni vanhalle mökille muistelemaan teinivuosia. Oli tapana aina käydä siellä bilettämässä ja kavereiden kanssa iltaa istumassa. Luimme myös vanhaa vieraskirjaa, johon olimme kirjoitelleet toilailujamme vuosien varrella. Kyllä tuli nostalginen olo :) Aika on mennyt niin nopeasti, uusimmat merkintämme olivat vuodelta 2005.

Saimme  tehdä töitä, kun mökille vievää tietä ei oltu aurattu, polveen ulottuvassa hangessa siis rämmimme mökille. Hangen pinta oli kovaa kuin jää, muttei kuitenkaan kantanut minun ja Martsun painoa, koirien painoa kantoi välillä. Mäykyt kuitenkaan eivät tajunneet että olisivat voineet hankea pitkin kävellä, vaan tulivat jälkiämme pitkin. Fredi-parka pikkuisena ei meinannut aina päästä pois syvästä jäljestä ja jäi vinkumaan jälkeen. Pääsi kuitenkin aina lopulta eteen päin.

Sää on muuten ihana, mutta nyt kävi melko hyytävä viima, joten naama jäätyi aika hyvin vaikka muuten oli lämmin.

Tässä hieman kuvamateriaali tästä viikonlopusta.

Mimi leidi se siinä.



Fredistä on kasvanut jo iso poika!


Katso kengurun loikkaa...

Kjähkjähkjäh...

Otetiin sisällä hieman myös poseerauskuvia.





Fredi

Ella

Ada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti