keskiviikko 4. elokuuta 2010

1. tappelu

Dodiin! Nyt tuli ensimmäinen Paavon ja Pyryn tappelu todistettua :)
Ollaan vanhempien luona käymässä Mäntsälässä Sälinkäällä. Heittelin pihalla vanhaa frisbeeta Pyryn ja lähinnä Paavon noudettavaksi.
Pyry on ihan äärimmäisen mustasukkainen kaikesta Paavon saamasta huomiosta, joten aloitti taas Paavon härppisen kun Paavo haki frisbeeta. Pyryä kiinnosti enemmän Paavon kiusaaminen kuin koko frisbee, vaikka yleensä se rakastaa frisbeen noutamista.
Totta kai Paavollakin meni sitten lopulta hermot ja kävi kunnolla Pyryyn niskasta kiinni ja oli yhtä musta-valkoista mylläkkää hetken aikaa. Ja Pyry huusi kuin sikaa pistettäessä. Tuli vipinää tämän tytön kinttuihin ja taisi tulla huutamisen maailman ennätys!
Ei onneksi näyttänyt tulevan reikiä Pyryyn, mutta Pyry ainakin taisi ottaa opikseen (hetkeksi) eikä enää kiusannut Paavoa :D Paavo sai rauhassa hakea frisbeeta ja Pyry juoksi vain seurana mukana.
Edistystä kuitenkin sen verran että Pyry ei haukahtanut kuin ihan pari kertaa koko frisbeen heittelyn ajan! Hienoa!
Pyryn mustasukkaisuus on aika huvittavaa katsottavaa. Aivan sama kuka Paavolle puhuu tai paijaa niin Pyryn on heti mentävä väliin kiehnäämään ja Paavoa puremaan. Pyry on suorastaa röyhkeä käytökseltään. Noh, toivottavasti otti tästä nyt opikseen että vältytään sen suuremmilta tappeluilta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti