perjantai 6. elokuuta 2010

Rokotukset kunnossa

No nyt on viimein kaikki Pyryn rokotukset kunnossa :) Tänään käytiin hakemassa vielä rabbies.
Pyry oli taas todella nätisti eikä edes huomannut koko pistosta, oli nappulat paljon kiinnostavampia ja pisteli niitä poskeensa minkä kerkesi.
Ell samalla vähän tutki Pyryä ja kaikki oli kunnossa, kummatkin pallitkin on hienosti laskeutuneet. Hampaat on alkanut vaihtumaan hyvin, kulmurit ja muutamia poskihampaita vielä vaihtumatta. Pyry näyttää aivan oravan poikaselta kun keskimmäiset kaksi ylä etuhammasta on jo vaihtuneet ja on uudet isot hampaat tilalla :) Pitää seuraille kulmureita että varmasti lähtevät maitohampaat alta pois ennen kuin alkaa uudet pukkaamaan tilalle. Painoa en ikävä kyllä päässyt mittaamaan kun oli ell:n vaaka tiltannut. Korkeutta Pyryllä alkaa olemaan aika lailla Paavon verran, eli n. 44 cm.
Pyry ja Paavo ovat tulleet hienosti toimeen viime päivät, Pyry on edelleen todella mustis, mutta ei ole niin kamalasti kyrmyyttänyt Paavoa. Eilen käytiin Sälinkäällä Saimin ja Sannan kanssa padolla taas, koirat olivat taas haltioissaan kun pääsivät uimaan. Pientä dramatiikkaakin oli, kun Paavo oli hakemassa keppiä vedestä, jostain kymmenisen metrin päästä rannasta. Paavo piti kepistä kiinni läheltä toista päätä, ja Pyry sitten päätti uida vastaan ja ottaa kepin toisesta päästä kiinni. Paavo jatkoi vain uimista ja Pyry kierähti selälleen uppeluksiin. Hetken jo olin valmiina hyppäämään jokeen mutta sitten Pyry tulikin jo pinnalle. Ei ilmeisesti tajunnut heti päästää kepistä irti. Onneksi Pyry ei tuntunut säikähtävän sen kummemmin eikä mennyt paniikkiin, vaan ui nätisti rannalle ja oli vähän pöllämystyneen näköinen. Vähän aikaa mietiskeli ennen kuin meni takaisin uimaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti