perjantai 27. elokuuta 2010

Hormonit hyrrää

Eilis ilta oli yhtä hampaiden kiristelyä. Isän kk-mäykky Ella tuli eilen meille, koska minun piti viedä se tänään astutettavaksi Saloon. En tiedä voiko 5 kk ikäinen uros olla vielä sukukypsä mutta ainakin Pyry selvästi tietää mikä Ellalla on: kiima. Pyry oli koko eilis illan kuin kissa pistoksissa eikä jättänyt Ellaa hetkeksikään rauhaan. Pyry oikein tärisi kun meni nuolemaan lattiaa siitä kohdin missä Ella oli maannut. Varmuuden vuoksi en uskaltanut jättää niitä samaan tilaan yöksi, vaan otin Ellan makkariin nukkumaan ja Pyry sai olla omassa huoneessaan.


En voinut tänä aamuna ottaa Pyryä edes makkariin nukkumaan sen jälkeen kun Toni oli lähtenyt, kuten normaalisti teemme, koska en pystynyt nukkumaan siinä vinkunassa ja häsläämisessä. Kumma kyllä Pyry oli omassa huoneesaan ihan nätistä, mitä aina silloin tällöin päästi erittäin surumielisen ja valittavan ulvonnan, en ollut ikinä ennen kuullut Pyryn ulvovan. Meinasin kuolla nauruun, sen verran säälittävän kuuloinen oli :D


Noh, kävin siis Salossa aamupäivällä ja nyt Ella on astutettu. Peukut pystyyn että tulee tiineeksi. Viimeeksi astutus jäi hieman liian myöhäiseksi, ja Ella jäi tyhjäksi. Nyt toivotaan että tämä oli oikea juoksu, eikä vain välijuoksu, koska normaalisti Ellalla ei kyllä ole tullut kuin kerran vuodessa juoksu, ja edellinen oli tammikuussa. Ella jää vielä sunnuntaihin asti meille jolloin mennään luultavasti vielä uudelleen käymään astuttamassa, ihan vain varmuuden vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti