keskiviikko 25. elokuuta 2010

Kaikenlaisia kuulumisia

Aikaa vierähtää kovin nopeasti, enkä ole ehtinyt käydä päivittelemässä blogia. Noh, mitäs kaikkea onkaan tapahtunut? Ensinnäkin, suuret onnittelut rakkaalle Pyrylle, joka täytti sunnuntaina 5 kuukautta! Pyry on jo siis iso poika! Ihan kirjaimellisesti, korkeutta löytyy jo reilu 45 cm ja painoa reilu 10 kg. Pyry on hyvin siro ja jalkava olemukseltaan.
 Pääsimme Koirakoulu Kitin järjestämälle pentutoko-kurssille, joka alkaa syyskuussa. Ollaan jo ihan täpinöissämme, ollaan kovasti harjoiteltu etukäteen kotona ;D Perusasento ja seuraaminen on jo hienosti hanskassa, samoin makuulle paikalleen jääminen alkaa olemaan piece of cake. Vielä en ole kokeillut jääkö odottamaan jos menisin nurkan taakse piiloon... Nyt olemme alkaneet harjoittelemaan myös liikkeestä maahan menoa, nyt olemme jo siinä vaiheessa että Pyry menee käskystä maahan ja jää siihen hitaasti kävellessä ilman että itse pysähdyn. Olemme myös harjoitelleet että Pyry seisoo muutaman metrin päässe edessäni ja käsken maahan tai istumaan. Maahanmeno alkaa olemaan hallussa, mutta istumisessa on vielä tekemistä.

Korkkasimme myös Pyryn näyttelyuran Turo Match Showssa Munkkiniemessä. Pyry sai sinisen nauhan, kiitos "loistavan" käytöksensä -.-' Pyry kulki ihan ok, hieman oli liikaa energiaa ja Pyry tuppasi hieman pomppimaan innoissaan. Pyry antoi myös tuomarin tutkia hampaat hienosti, mutta kun tuomari nousi ylös kyykystä ja kumartui Pyryn päälle niin johan Pyryn hermot petti ja alkoi haukkumaan/rähjäämään tuomarille. Suostui kuitenkin ottamaan nakinpalasia tuomarin kädestä. Harmittaa etten itse ollut valmiina antamaan Pyrylle nakkeja ja kiinnittämään huomion muualle kun tuomari lopetti hampaiden tutkimisen. Toivottavasti ei jäänyt kovin pahaa kokemusta Pyrylle tuosta.. Täytynee käydä vielä parissa match showssa ennen marraskuun Best in Puppy Showta, johon olen ajatellut Pyryn ilmoittaa.
Pyry pääsi kokeilemaan taas myös kaverikoirana olemista, kun otin sen mukaan töihin yhtäne päivänä. Aluksi piti kaikille vähän haukahdella mutta rauhoittui melko pian. Ilmoitti kyllä kovaäänisesti jos joku tuli ovesta osastolle.
Pyry 5 kk ja 4 pv, komea nuorimies!
Ps. Tätä kirjoittaessani Toni sai lattialta talteen yhden Pyryn poskihampaan :D Tippui Pyryn suusta kun Pyry söi luuta. Kulmurit on edelleen tiukasti paikoillaan. Mutta korvat on hienosti pystyssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti