maanantai 2. elokuuta 2010

Saimi ja Sanna kyläilemässä

Sanna tuli eilen Saimin kanssa kyläilemään meille tänne Espooseen. Saimi on reilun vuoden ikäinen lapinporokoira-risteytys, melko energinen tapaus.


Paavo oli niiiiiiiiiiin myyty Saimin nähdessään! Saimikin unohti kokonaan Pyryn olemassa olon, vaikka yleensä nuo kaksi rakastavat keskenään riekkumista. Nyt Saimi ei nähnyt ketään muuta kuin Paavon. Noh, Paavon ja Saimin leikkiminen nyt oli sitten sitä että Saimi yrittää väistellä kun Paavo yrittää nousta selkään... Ja Pyry räksyttää ja komentaa vieressä "Huomioikaa nyt muakin vähän hei!!".


Koirat oli melkosen kuumissaan tunnin leikkimisestä, joten päätettiin lähteä vielä uittamaan niitä niin viilentyy mukavasti. Ajeltiin siis Kivenlahteen hyvälle koiranuittopaikalle. Ai että kun tykkäsivät! Paavo juoksi suoraan veteen kun hihna irroitettiin, ja Saimi ja Pyry menivät perässä. Paavohan ui niin paljon kun keppiä vain jaksoi heittää veteen. Pyrykin meni muutamia kertoja perässä niin että joutui ihan uimaan. Muuten se lähinnä kahlaili kuten Saimikin.
Pyry haukkuu nykyisin ihan älyttömästi. Rannallakin se räksytti Paavolle taukoamatta ja muutenkin härppi Paavoa jatkuvalla syötöllä. Lopulta jopa Rautahermo Paavollakin meni hermot totaalisesti ja hetken luulin että nyt tuli kunnon tappelu. Onneksi lopettivat heti kun huusin. Mutta eihän Pyry luovuttanut kuin muutamaksi minuutiksi kun jo räksyttäminen alkoi taas.
Lopulta alettiin tekemään niin, että aina kun Pyry aloitti Paavon ärsyttämisen ja haukkumisen, niin kutsuttiin se luokse ja sen piti minuutin istua nätisti vieressä, sitten sai taas mennä leikkimään. Kymmenkunta kertaa kun tämä toisti niin Pyry alkoi hiffaamaan että leikki loppuu aina kun räksytys alkaa, joten se rupesi keskittymään enemmän kivien ja keppien hakemiseen Saimin kanssa, kuin Paavolle räksyttämiseen. Toivottavasti saisi tuolla keinolla räksyttämisen vähenemään...
Illalla kotona, kun Sanna ja Saiminkin olivat jo lähteneet, Toni lennätti kauko-ohjattavaa lennokkiaan meidän pihalla. Paavo juoksi pitkin pihaa lennokin perässä ja Pyry jahtasi Paavoa, ja räksytti taas. Ei mennyt kuin ehkä kymmenen minuuttia kun Paavolla meni taas hermot kun Pyry roikkuu niskassa kiinni. Taas luulin että nyt tuli tappelu kun hetken mylläkkä kävi ja Pyry huusi kuin pieni possu. Onneksi taas lopettivat heti kun aloitin huutamisen.
Saas nähdä mitä tästä viikosta tulee, tai siis montako tappelua tulee... Noh, ehkä Pyry sitten ottaa opikseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti