lauantai 18. syyskuuta 2010

HSKH:n Matchshow

Olipas mukava päivä olla töissä HSKH:n mätsärissä Ojangossa! Aamupäivällä vähän sateli mutta ei haitannut menoa. Pääsi hieman tutustumaan seuran tyyppeihin :)

Otin Pyryn mukaan koko päiväksi. Aluksi se riehui kevythäkissään ja olin ihan varma että tulee läpi siitä vielä mutta alkukouhotuksen jälkeen se onneksi rauhoittui ja oli todella nätisti. Meni jopa aina itse takaisin häkkiin pyydettäessä kun oltiin käyty kävelemässä. Kävin pyöräyttämässä Pyrynkin pentukehässä ja olimme sinisten 1. :) Saatin palkinnoksi kiva pehmolelu, koirankeksejä sekä valjaat.

Pyry oli todella nätisti tällä kertaa. Se ravasi hyvin nätisti, aina silloin tällöin teki riemuhyppyjä mutta ei mitenkään pahasti. Tuomarin kopelointeja se tuskin edes huomasi kun pidin nakkeja näkyvillä koko ajan.

Tutustuimme päivän lopuksi vielä kahteen kroatianpaimenkoiraan, osasivatpas kumpikin olla todella valloittavia. Toinen tuli suoraan syliin, toinen oli hieman "arvokkaamman" oloinen mutta tuli kuitenkin paijailtavaksi. Erittäin ihastuttavia kumpikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti