sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Tokoilua

Tänään oli taas pentutoko. Pyry oli todella hieno!

Harjoittelimme tällä kertaa seuraamista, maahanmenoa, luoksetuloa sekä hyppyä. Seuraaminen meni ihan ok, pujottelimme töttöröitä, Pyry ei oikein meinannut aluksi keskittyä mutta toisella yrityksellä meni jo todella hienosti. Pyry meinaa jäädä hieman kauaksi koko ajan, täytyy harjoitella namin kanssa että olisi hieman lähempänä. Mutta kontakti on todella hyvä seuraamisen aikana.

Maahanmeno olikin meille jo ihan simppeli homma, kun ollaan sitä niin ahkerasti harjoiteltu. Teimmekin jo niin että jätin Pyryn maahan odottamaan ja menin muutaman metrin päähän seisomaan ja palasin takasin. Kun tulen takaisin viereen niin palkkaan Pyryn maahan ettei oppisi nousemaan automaattisesti istumaan, vaan vasta kun saa käskyn. Pyry jaksaa kyllä todella hienosti odottaa maassa.

Pyryn kanssa harjoittelimme luoksetuloa jo niin että Pyry odottaa yksin ilman toisen kiinnipitoa todella nätisti. Voin kävellä muutaman kymmenen metrin päähän jo. Tein jo jopa niin että Pyryn pitää kiertää minut ja tulla sivulle luoksetulossa. Senkin se on jo tajunnut todella hyvin. Saatiin paljon kehuja ohjaajalta. Nyt pitää vain kiinnittää huomiota että Pyry jää istumaan, koska nyt se menee todella helposti maahan omia aikojaan sillä aikaa kun kävelen pois. Ajattelinkin nyt erotella sanat paikka ja odottaa niin, että käytän sanaa paikka silloin kun pitää pysyä maassa ja sanaa odota silloin kun pitää jäädä istumaan.

Hyppy meni ihan yli odotusten. Harjoittelimme yhden kerran tuossa viikolla hyppyä niin että Pyryn piti olla perusasennossa, heitin lelun esteen yli ja kun sanoin hyppy niin Pyry hyppäsi lelun luo. Noh, ajattelin tuolla sitten kokeilla että muistaako vielä, niin sehän muisti! Odotti nätisti että sanoin hyppy ja sitten juoksi ja hyppäsi esteen yli lelun luokse. Ohjaaja sanoi että meidän pitäisi olla jo kunnon tokoryhmässä eikä missään pentutokossa :P Tuli kyllä hyvä mieli!

Täytyy nyt toivoa että päästiin HSKH:n tokon talvitreeniryhmään... Ensi viikolla tulee ilmoitus pääsikö vai ei :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti